Kuu taivaalta

Runoilija wiwe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä ajattelen...
 

Lupasit kuun taivaalta.
Tahdon tuntea tukesi.
Tahdon, että tiedät, milloin kaipaan halaustasi, milloin en halua olla yksin.
Surullinen, onnellinen, vihainen.
Se on kuu, jonka haluan taivaalta.

Rakkaus ei ole pelkästään lause: Rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot