*

Runoilija MariaBee

siinä avaruudessa
olen sinun
 
  my Milky Way

viitoita minulle tie
valottomien vuosien läpi 
piirrä tähteni taivaankanteen

ojenna kätesi 
omalla tyylilläsi 
opeta putoamaan 

  kohti ääretöntä
  ja sen yli -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo. Kuin ensirakkaus, joka iskee kuin big bang, mutta kantaa myös niiden valottomien vuosien yli.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot