Tuulenkantama tuhkasta tuleen

Runoilija MariaBee


Ole tulenkantajani, valon viimeinen lähettiläs

Päästä liekkisi laskemaan
   valutaan varjoihin
      kiireettä katsomaan

Painajaisiin pudotaan
   kuinka paha saavuttaa
      hyvän haltijaa

Puuduttavaan uneen
   kuinka musta saalistaa
      valkoisessa mekossaan

Tuskaa valvomaan
   kuinka kivusta kasvaa
      rakkauttakin suurempaa

-

Käy kanssani
pelotta, viimeinkin
valele valosi varjoihin

kiireettä katsotaan
hyvvän haltijaa
valkoisessa mekossaan

Rakkauttakin suurempaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upealla tavalla tuotu valoa, tähän pimeyden keskelle, nyt jaksaa <3
Upeasti oivaltava nimi hienolla runollasi.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot