*

Runoilija MariaBee


Avaruuspölyä minun sanani ovat
niinä äärettömyyden tunteina
kun kuljet minussa

avaat silmiesi universumit
silittämään sieluni rantoja
täytät minut, mieleni
syvyydet valolla

kosketat ikuisuuden lainehtimaan 
hetken aaltoina

hengähdyksinä
     väreinä iholla

         sinä olet
              aina, minussa



oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upealla tavalla ilmaistu asia. Elämä ja avaruus ovat ihme <3
kuinka rakastettavan kauniisti voi sanoa
tunne seireenin laulua

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot