Halla huokaa hämärään

Runoilija MariaBee


tuulessa tuoksu
  tuohen, tummuvan illan

taivaan takana taitos
  kätkö seisovan sumun

        saatellen kulkijaa kuutamosillan

aavistus kehrää
   hetkeä hellempää

peittelee hämärä
   hiljaisilla käsillään

            yötä, yhä pimeämpään

kaartuu koivu,
  värähtää

           suutelee syksy ensimmäistä lehteään -


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä, kuin maalaus. Syksyn tuoksut ja raikkaus tuntuu!
Upea runo :)
Kaunis, nautittava syksyynjohdatus.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot