Hetken tie on kevyt

Runoilija MariaBee

Sinä yönä pakkanen puri
narskutellen lunta

taivaan tumma sini
pyydysti yksinäisiä,
hentoja hiutaleita

kaupunginvalo kiersi meitä
ja hengityksesi höyrypatsaat
hidastivat tahtiaan.

Minä upposin huultesi kaareen
unohdukseen asti,
ja sinä mumisit kaulaliinalleni
kauneimpia sanoja.

Silloin meren usva
lakosi lämpösi alla.
Viattomat takertuivat toisiinsa.


Silloin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hetken tie on kevyt
kevyt kuin kevään lounaistuuli
mutta
marraskuussa
tehosekoitin muuttuu
slayeriksi
raskaantuu

;)
 
Herkkyys kipinöi yleensä runoillasi kuin silloisilla sinitaipaleillasi vrt.myös aiempiin runoihisi.
Niin kaunis on runosi.
Ihana !!
Harmi jos noin kaunis hetki on ollut vaan joskus silloin hetken.. kaunis on runosi!
Tällä upealla runolla viet lukijaa romantiikan ja kaipuun välimaastoissa, kaunista mielenmaisemaa. Runosi kosketti. Ehkäpä maaliskuun pakkasöillä ollut osuutta asiaan :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot