Rakkaudestasi laulu

Runoilija MariaBee

minä annoin sinun nähdä
syvemmälle kuin kukaan muu

kesyttää kiirehtimättä kaipuuni
selättää sydämeni salaa
sulattaa sisimpäni siekailematta

koskettaa, uida ihoni alle
poistaa pelkoni pehmeästi
vapauttaa voimani villisti
repiä raa´asti riekaleiksi

sinulle, minä annoin luvan

helliä minut ehyeksi
kuulla, kuinka sieluni soi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi.
Runo on erityisen komea romatisten tunteiden kenttä. SIlloin esittää vaatmuksia jotka eivät ole saatavissa tai hiipuvat hiljaa. mutta rakkaus jos mikä on suurinta ja toisn hyväksyminen kaikkein suurinta
Upea, luetutti moneen kertaan.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot