Vihaan sinua!

Runoilija lostlove

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.7.1990

 

Ei sua kukaan huoli, itsesäälissäs sä kuolit,
milloin sen tajuat, sä omahyväinen joku päivä katoat,

Et miestä tule tuntemaan, kuten ennen, ennen kuin menetit rakkaan,
älä sysä sitä muiden niskaan, elämä satuttaa, mutta myös hyvittää,

ryve vain, siellä sääleissäsi,
kuole pois, omassa hiljaisuudessasi,
ei tunteita tai lämpöä enää ole sinussa,

En enään jaksa vahvuuttani sinua auttaa, koska hylkäät avun, ja haluat satuttaa,
kaikki tekevät virheitä, mutta sinä teit liikaa erheitä,

olin valmis tukenasi, mutta tuon paskanevan kuoresi alta paljastui oikea puolesi,

minä olen onnellinen, olen löytänyt ihmisen,

Et tule koskaan pilaamaan onneani,
Terveisin: tunteeni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot