Hellyytesi puute

Runoilija lostlove

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.7.1990

 

Et ehkä tieädä miltä tuntuu olla ilman hellyyttä,
koska sitä itse niin paljon vaadit,

Et ehkä tiedä miltä tuntuu olla yksin,
koska sen kaiken itsellesi haalit,

Turhaa on kai siitä sinulle sanoa,
olethan tottunut elämään omaa pientä tuhkimotarua,

Jossai varmaan kiitos lepää,
ei ainakaan tässä,

ei tänään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot