Aina ikävä

Runoilija lostlove

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 11:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.7.1990

 

Niin paljon vieläkin itken,
niin paljon vieläkin kaipaan,
niin paljon vieläkin rakastan!

jos vain tulisit takiani takas,
ottaisit pois tuskan rakas,
antaisit toivoa takas,

sulta mittää en salais,
kaiken sulle antaisin takas,

rakastaisin sua yhtä paljon ellen enemmän,
antaisin sulle elämän, antaisin toivon,

huolet heivaisin pois,
antaisin kaiken muun pois,

tulisit vain takaisin ja tekisimme taikoja,
suunnittelisimme,

tulevaisuutemme valoja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot