kevät

Runoilija anamar

nainen
Julkaistu:
27
Liittynyt: 27.12.2004
Viimeksi paikalla: 9.1.2024 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläin- ja luontorakas tunneihminen... kirjoittaa mitä sattuu ja milloin sattuu ja vaikkei sattuiskaan ;Q) mutta kynttilänvaloa, viiniä ja runoja... wau... that`s it... join me!
 
tuulista helmet
pujottelee,
pilvistä hiuksille huntusen

kevätkasteesta keveät kengät
auringonsäteistä sormuksen

mieli on kevyt kuin keijulla mekko

silmissä sini
ja hiuksilla kulta

vaan keijuna se kujeilee
kukkanuppuja puhaltelee
 
auki ja kiinni, nyt on lämmin ja voi... nyt jo taas halla


mieltään oikuttaa kuin morsian konsaan
 

se kevät






 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sipsuttaa keväisen kevein varpain tämä.
Oikukas kevät ja niin näyttää olevan kesäkin.
Hennon kevyt tunnelma runossasi kuin keijun tanssi.
Ihastuttava!
 

Käyttäjän kaikki runot