Helmi

Runoilija anamar

nainen
Julkaistu:
27
Liittynyt: 27.12.2004
Viimeksi paikalla: 9.1.2024 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eläin- ja luontorakas tunneihminen... kirjoittaa mitä sattuu ja milloin sattuu ja vaikkei sattuiskaan ;Q) mutta kynttilänvaloa, viiniä ja runoja... wau... that`s it... join me!
 
Olen hiottu

olemaan yksin

peilattu kylmyydelle,

olen kaarnan karkealla iholla,
halattavaksi mennyt, sille ainoalle


Ihmisten katseet repivät ihooni riekaleita

äänet huutavat silmilleni värejä, joita ne eivät ole tottuneet näkemään


Tummien metsien ainut valo

on ohut juova kaarnan raossa


sinne pyrin

viimeisellä...



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunista,pidän.
Kiitos <3
Kaunis, omaperäinen, mielenkiintoinen runo.
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot