hedelmäpeli

Runoilija huojuvapuu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

herra banaani
tekee mitä mirri käskee
hyppää vaikka pöksyihin
jos niikseen tulee
tai kunnes tulee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riehakka!

kylläkyllä..ja toisille kelpaa vaan se musta ;)

Makoisa runo :D

Hymyilytti :D

 

Käyttäjän kaikki runot