pätkiä

Runoilija huojuvapuu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

renkaat vievät minua
toisinaan, joskus taas
libi sekä do
re mi fa
araon sarkofagi
ssa muinainen piippu
kuulat mutta ei vihreät
vaan ne joissa suolainen
tuoksusi riippuvat narussa kuin
narrattu ahven
muistan mullan ja maan tuoksun
saunan takana lieroja kaivaessa
viilipurkkiin lippis vinossa ja
ekan suudelman samaisella mökillä
se johti muuhunkin hapuilevaan
aakkosten opetteluun rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Filmin pätkiä sieltä täältä
elämän matkan varrelta.
* sensuroitu osuus vain omassa mielessä*
Voin kuvitella millainen hymy. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot