vuosikertanautinto

Runoilija huojuvapuu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kypsä, rehevä, mehukas,
mausteisen pirskahteleva
viipyilevä, herkullisen
aromikas

nostan sinut huulilleni
ja juon janoon
rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on kyllä nautintoa kerrakseen.
Nams! :)

Kuin kotimaisen liikkeen esitteestä.

viettelevä runo, nams

hymyilee hyvä meininki :)

 

Käyttäjän kaikki runot