Lopetus

Runoilija sydänjäässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime keväänä taistelimme vapaudesta ilman vapaustaistelua.
Olin hiljaa vaikka halusin kirkua Piazza di Duomon aukiolla
ja pelästyttää tuhannet kesykyyhkyt avaruuteen asti.

En halunnut rikkoa hiljaisuutta.
Minä vihasin rumia loppuja
enemmän kuin rakastin sinua.

Nyt sydäntalvena hakkaan halolla avantoa järven jäähän
toivoen sen olevan sielusi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot