Pikakelaus eteen taakse

Runoilija sydänjäässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä pikakelaan suhteemme ajankaaren
vaikearytmisen signaalin
poikkeavuudeltaan jonkun muun kuin kauniin lineaarikäyrän

suhde on kelattava kuin kauhuelokuva
pahimmassa kohtauksessa
jossa satutetaan
ja paljon satutetaankin
kiduttamalla hitaasti varmaan kuolemaan
julmasti suorastaan murhataan
kaksi sydäntä mysteerissä
sillä murhamysteeri tämä onkin
ilman etsivää,
joka pakottaisi syyllisiä tunnustamaan virheet ja vääryydet

tässä tarinassa etsivä ei löytäisi mitään
eikä etsivää siksi palkata
niin turhaa olisi se työ

tämä on yhtä kammottavaa kuin uusinta
ja uusintaa tämä on

enkä milloinkaan unohda sitä muistoa
kun kaikki tapahtui
hidastettuna

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot