Sydämesi on kuin tähti

Runoilija sydänjäässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämesi on kuin tähti
kaukaa olet pieni
mutta loisteesi
saa minut uskomaan sinuun
että elät
ja että voit opettaa minulle jotain
mitä kukaan muu ei tiedä
tästä kotiplaneetasta
jota minä kutsun Maakseni

Tämä maa on sinulle vain pieni sininen kivi
jonka poimit kadulta
suljet povitaskuusi
lähelle kuumaasi

Loisteesi
arvoituksellisuutesi
saa minut maksamaan koko omaisuuteni
päästäkseni matkustamaan lähemmäksi
sinua
erottaakseni sakarasi
spektrisi
joita ei näe
kotoa sinestä
ainakaan ilman erikoislaseja

Sydämesi on kuin tähti
sillä mitä lähemmäksi pääsen sinua
sitä suuremmaksi muutut
ja lämmität
poskeni hehkuvat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh! Tämä on niin kaunis, mahdottoman hienosti oivallettu verrata välimatkaa avaruuteen. Tosin, aika loogistahan se on, joten ehkä minä vain olen hieman yksinkertainen ^^'
Sanattomaksi vetäisi, tämä on aivan ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot