Nimetön

Runoilija Pyhä-Nynny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2008
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun kauneutesi kaataa valtakuntia
Minun pimeyteni raiskaa runoutta
 

Pelokas kaipaa valistusta,
elämän esineellistämistä,
ihmisen medikalisoitumista

Teknokraattinen maailmanvalta,
vaivaisten valtakunta,
synteettisten makujen keitos,
liemessä lilluvat
moraalinen rappio,
arvojen tappio,
hyvinvoinnin ja pahoinvoinnin
kärjistyneet muodot,
kitkerä sekoitus
aineetonta ja aineellista
vääristymää

Pelokas etsii pyhyyttä
yhteiskunnallisen harhan
rehottavasta materiasta,
pelokas ei havaitse enää
askeltensa runnomaa
jätteiden kirjoa,
sillä kaatopaikka on kotimme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ostavat lisää kulisseja teeskentelevät eläviä...

tykkäsin tästä... jotain räp-tyyppistä tylytystä..

 

Käyttäjän kaikki runot