Neofilia

Runoilija Pyhä-Nynny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2008
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun kauneutesi kaataa valtakuntia
Minun pimeyteni raiskaa runoutta
 

Tuoreita aamuja,

tunnustellen epäilyn ja uteliaisuuden
risteyttämänä kanssaeläjien kuoria

Katse piileksien, varoen tutkii
tuntematonta pintaa
Valo, sen synnyttämät sfäärit,
antaa horisontin paeta auliina
loputtomaan usvaan
Ylväät puut ja niiden raajat,
apliitti olemus peittonaan,
ravistelevat hymyn silmiin

Mieli väräjää viileydestä,
holtittomia sanoja kumpuaa
levottomina toisten huulilta olalle,
jalat kantavat tyytyväisinä uuteen

Niitä aamuja, kun sitä miltei
oppii ymmärtämään arkea

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot