Kohtaamisia

Runoilija Pyhä-Nynny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2008
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun kauneutesi kaataa valtakuntia
Minun pimeyteni raiskaa runoutta
 

Välillä teki mieli vain paeta,
juosta pois hengittämään
ja vain olemaan

Nauraa keuhkonsa mielipuolisesti pihalle,
tirauttaa pari tippaa, jos siltä tuntuu

Mutta pois!

Samalla teki mieli
tarrautua tähän toiseen,
sanoa jotain pysäyttävää,
mikä muuttaisi kaiken

Tyydyinpä sitten vain
tuijottelemaan tyhjyyteen

Selite: 
Taskuvihon kysymysmerkkejä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot