Koska naiset aina rakastuvat renttuihin

Runoilija Pyhä-Nynny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2008
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun kauneutesi kaataa valtakuntia
Minun pimeyteni raiskaa runoutta
 

Jatkaakseni

tunnen tarpeelliseksi
kirjata sinut menneisyyteen,
ennen kuin kosketit nykyisyyttänikään

Vaatii sielunlujuutta
unohtaa vailla tahtoa
Vaatii rohkeutta
uusin silmin tutkia
tätä huonetta,
jonne meidät yhdessä
kuvittelin toisiamme todistamaan

Niin väärältä tuntuu jatkaa,
tietäen kuinka
parantaisimme
maailmaa
rinnakkain

(Monestiko sinut täytyy
uudesti kirjoittaa,
jotta haaveet ajautuisivat
tavoittamattomiin,
ensiaskeleet omin
voimin tarjoaisivat
mahdollisuuksia?)

tunnen tarpeelliseksi
kirjata sinut nykyisyyteen,
ennen kuin kosketit menneisyyttänikään

Jatkaakseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot