Rakkauden kukka

Runoilija juizika

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on kuin kukka joka kukkii,

Kukka joka kukkii niin kauan kun sitä oikein ruokkii,

Ei rakkauskaan kestä jos sä sitä et loppumasta estä,

Jos et sä ala miettimään asioita joilla suhteeseen
tähän saat intoa uutta,

niin huomenna saat ruveta etsimään rakkautta toista niin lyhyt kestoista,

Siis kun hyvää huolta kukasta pitää niin ei sun huomenna pidä uusia kukan siemeniä itää.

Selite: 
Tää nyt oli tämmönen....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot