aamu

Runoilija juizika

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tunnen lämpösi rinnallani ja hengityksesi huokailee syvästi,

tähän haluaisin jäädä ikuisesti vaikka kohta on aika sanoa taas hyvästi,

aina niin lyhyt on tämä hetki,

niin aito on tunne hetken , vaellus tämän ihanan retken,

kun on taas lähtösi aika, häviää elämästäni sen taika,

kohta taas pois haihdut ja todellisuuteen vavahdut.

ps:rakastan sinua<33

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot