sinä

Runoilija juizika

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä olet mulle kuin oikea käsi, sitä ilman voi elää mutta se tuottaa tuskaa eikä elämä ole enää mitään, sä olet mulle kuin nenä ja suu , niitä ilman voi elää mutta et voi enää maistaa elämän makua etkä kokea sitä tuoksua jonka voi kokea kun elää elämän pitkää maraton juoksua, tuottaa tuskaa elämä tää loputon ,se loppuun ajaa mielen tän hylätyn.

Selite: 
siin on sit vähä kirjotus virheit =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot