Epäluottamuslause

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sanoja joihin en luota
on sinussa liikaa

Ei pahoja sanoja ei hyviä
ei sanoja minusta vain sinusta
ja rakkauden kaikuun kieroon
yrität minut juovuttaa

mutta

sanoja joihin en luota
on sinussa liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

päättäväisyyttä sanoissasi
vahva on runosi

epävarmuutta eli hyvä pidän

 

Käyttäjän kaikki runot