Jätät minulle kylmän

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En osaa kotiin
vaikka tie on valaistu
ja jäljet lumessa
viittovat seuraamaan

Lähdet varomattomin askelin
ja jäljissäsi musta
tarraa sydämeeni

Pimenevään iltaan jään
minä ja kyyneleeni
eikä meissä pienintäkään siitä
mitä rakkaudesta kerrotaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot