Sinua varten

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lakkasin kynnet,
kiharsin kutrit
kiristin vyötäröltä sentit pois

Pohjustin meikin,
maalasin huulet
hymyilin peilille aamusta iltaan

Pehmensin ääneni,
unohdin kiroilun
ihmisestä naiseksi sukeuduin

sinua varten

Selite: 
Mitäpä en tekisi tehdäkseni sinuun vaikutusta huomenna... ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot