Aamu sarastaa vielä tänään

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hyvää huomenta maailma
ja rakkaani aamun kajossa
kuin kehäkukka kuolemaa piilossa
peiton alla

Aamu nousee taivaanrantaan
ja minun pelkoni
on taas vuorokauden päässä

Elän aamusta aamuun
ja aina yön korvessa kiusaus kurkistaa huomiseen
on suurempi kuin totuus rinnassa

jokin aamuista on viimeinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot