Yhtenä iltana

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä iltana rakastan
kun olet pois
ja ulkona sade piiskaa
vasten pelkojani

Kääriydyn siihen mitä jätit
ja itken itseni uneen
kunnes

aamulla rakkaani
olet taas siinä
ja sinusta onnellisena
sinua suudellen
sinusta luovu enää en

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, rakkauteen palaava runo. Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot