ikävää ja unelmia

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Tiedäthän
kuulut elämääni
ilman että olet maailmani
vaikkakin
suurin osa sitä

Tälläisinä hetkinä
kun olet kaukana
ja yksinäisyydestäni
kumpuaa ikävä

ajattelen
kaipaan
osaa sinusta
joka voisi jäädä

silloin kun sinä et

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää Syntymäpäivää!

Riipivää ikävää tässä.
Ah ja voi.
Tämä lukija kokee samaa.
Kiitos runosta.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Kaipaus vallitsee runossasi ja tunne on käsin kosketeltavaa! Hieno runo :)

Ja hyvää syntymäpäivää! ;)

Kaunis. Hyvää syntymäpäivää

Kaunis on kaihoisa runosi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! ONNEA! :)

Kaipaavan Kaunis.

Hyvää Syntymäpäivää!

Riipivää ikävää tässä.
Ah ja voi.
Tämä lukija kokee samaa.
Kiitos runosta.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Kaipaus vallitsee runossasi ja tunne on käsin kosketeltavaa! Hieno runo :)

Ja hyvää syntymäpäivää! ;)

Kaunis. Hyvää syntymäpäivää

Kaunis on kaihoisa runosi. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! ONNEA! :)

Kaipaavan Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot