Kunnioittaen, rakastan

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Minä tunnen sisälläni
tuon voimakkaan
katseesi

se lempeänä
viiltävänä
rummuttaa minua
kunnes en voi enää olla

Minä tunnen rinnassani
nuo kiivaasti kuiskatut
hiljaa huudetut
sanasi

jotka kutsuvat minua
vasten vaativaa rintaasi

Ne hiljaisena, vavisten
otan vastaan
saan

niin vaivattomasti lausutut
totutut

minäkin sinua,
kunnioittaen, rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Tämä runoosi on todella kaunis. sen tunne on upeasti tuotu runollasi esiin rakkaudelta. suosikki!

Kaunis

Kiehtovan kaunis rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot