sway

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Tulethan hieman lähemmäksi
sen katseellani kerron
haluan sinua

Tulethan vielä lähemmäksi
sen silmistäni näet
katsothan
huomaathan
kun äänettömästi
huudan
tarvitsen sinua

Tule ihan lähelle
ja tartu minuun
ota minut
vie minut

Etkö näe
että vapisen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa kaipuuta toisten läheisyyteen. Kiva runo.

herkkää

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot