Kuinka minusta tuli sinun

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Minä tipahdin
sohvalta syliisi
ja jäin

Suukoistasi pidin,
niin pehmeistä huulista
suloisista sanoista
hellyydestä

Vartaloasi himoitsin,
jäntevää ja kovaa
miehekästä

Sinun suuriin,
pieniin haleihisi
koukutuin

Elämään kanssasi
rakastuin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin,hieno runo!

Hellyttävä, hymyyn viekoitteleva, suloinen.

Lutuinen.
:))

oi kuinka ihanan kaunista ! :3

Todella kaunis runo. sanoillasi on upea sointu rakkaudesta. Pidin lukuhetkestä runoillasi.

Kaunis.

rakkaus syttyy juuri näin kun kerrot

Oli mukavan pehmyt alastulo ja koukutuit rakkauteen.

Kivasti kerroit ja kuvasit...Tosi suloinen rakkausruno! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!

 

Käyttäjän kaikki runot