pelko

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään että etäännyt minusta,
unohdat miksi rakastuimme.

Hajotammeko sen minkä varaan
kaiken rakensimme?

Olenko sittenkään sinulle tarpeeksi hyvä,
entä jos en enään riitäkkään?

Joskus tuntuu että on väliltämme side kadonnut,
tai ainakin rispaantunut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot