menetetty usko

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

'se hetki kun itsetunto mureni käsiini,
lopetin uskomasta itseeni.
Tein parhaani se ei riittänyt,
minä yritin.
Halusin olla parempi ihminen,
mutta epäonnistuin.

Se oli hetki kun lakkasin uskomasta,
että minustakin on johonkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot