epätäydellinen

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei minua ole yltiöpäisellä kauneudella suotu,
ei ole täydellistä rintavarustusta.

Ei ole takamusta,
mitä kelpais katsella.

Ei ole suuria silmiä,
mitä jaksais tuijotella.

En ole mallien mitoissa,
ennemminkin kasvu ku kitukuusessa.

En ole seksikäs,
niinkuin monet muut on.
Olen ihan tavallisen muotoinen.

Enkä jaksa meikata itteeni kauniiksi,
en laittaa hiuksia nutturaksi.

Ei mun olemukseni
saa päitä kääntymään.

Mutta silti toivoisin,
että edes jollekkin riittäisin..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alemmuudentunteita. Näihin kai jokainen nainen törmää matkallaan. Varmasti olet kaunis...

Sinulle on suotu upea lahja kirjoittaa, ja joka päivä sinulle suodaan elämä. Olet arvokas!

 

Käyttäjän kaikki runot