'pikkuinen

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siniset silmäsi saavat minut hymyilemään,
naurusi saa sydämeni sykähtelemään.
Olet niin kaunis, pieni ja viaton.

Kun opit uutta, saat minut niin ylpeäksi.

Rakastan niitä hetkiä kun haet minusta turvaa,
käperryt rintaani vasten ja nukahdat.

Hetket kanssasi ovat ainutlaatuisia,
olen oppinut rakastamaan uudella tavalla.

Tavalla miten vain äiti voi lastaan rakastaa.

Olet opettanut minulle, kuinka tärkeä ihminen olenkaan.
Sinun takiasi olen oppinut itseeni luottamaan.

Sinä olet maailmani jota minä suojelen.

Rakastan sinua pikkuinen, aina.

Selite: 
<3 äidin rakas tyttö <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot