Yrittänyttä laitetaan

Runoilija Rokkausruno

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos paljon että annoit mielesi hetkeksi käyttööni! Jos kaipaat haastetta, lue enemmänkin.
 

Mies nimeltä Kusti
Oman firman perusti

Haki pankilta lainaa
Alkoi töitä painaa

Työmiehet firmaan palkkasi
Parhaat päältä valkkasi

Kaikkensa Kusti antoi
Suurta vastuuta kantoi

Hyvin meni kaupaksi kama
Kunnes joku keksi: nyt on lama

Tuli konkurssi
Meni rahat ja pirssi

Hyvä yritys

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot