Oodi ujoudelle

Runoilija Rokkausruno

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos paljon että annoit mielesi hetkeksi käyttööni! Jos kaipaat haastetta, lue enemmänkin.
 

Yksinäinen tyttö kävelee tanssitunnilta kotiin, pisamakasvoinen ja vähän ujo.
Torin laitaa kulkiessaan miettii mistä voisi löytää oman pojan. Sellaisen sinisilmäisen, kiltin ja kunnollisen.

Yksinäinen poika kävelee harjoituksista kotiin, sinisilmäinen ja vähän ujo.
Torin laitaa kulkiessaan miettii mistä voisi löytää oman tytön. Sellaisen pisamakasvoisen, kiltin ja kunnollisen.

Tyttö huomaa vastaan tulevan sinisilmäisen pojan.
Poika huomaa vastaan tulevan pisamakasvoisen tytön.
Katseet kohtaavat pieneksi hetkeksi.

Tyttö siirtää katseen kengänkärkiinsä ja kävelee pojan ohi.
Poika siirtää katseen rannekelloonsa ja kävelee tytön ohi.

Jokin saa tytön kääntymään katsomaan taakseen ja tyttö näkee pois päin kulkevan pojan.
Jokin saa pojan kääntymään katsomaan taakseen ja poika näkee pois päin kulkevan tytön.

Ja tyttö miettii, ettei omaa sinisilmäistä poikaa kai ikinä löydy.
Ja poika miettii, ettei omaa pisamakasvoista tyttöä kai ikinä löydy.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot