Jouluseitsemän

Runoilija Rokkausruno

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos paljon että annoit mielesi hetkeksi käyttööni! Jos kaipaat haastetta, lue enemmänkin.
 

Pukki istuu reessä
porot voihkii eessä

liian paljon työtä
liian surkea palkka
rehkimistä keskellä yötä
nyt pysähtyy pulkka

Petteri porot lakkoon käski
Pukista on tullut liian läski

enää ei maisema vaihdu
jos ei Pukki reilusti laihdu

mutta kuinka vastustaa joulun iloja
kinkusta saattaa tulla kiloja
aina löytyy vatsasta kolo
syömällä tulee hyvä olo

mistä nyt uudet porot haetaan?
kuinka tämän vuoden lahjat jaetaan?

estääkseen perinteen katkaisun
tekee Joulupukki viimein ratkaisun

kenkiin lankkia ja valkopartaan vahaa
sitten kohti pankkia lainaamaan rahaa

Pukille uusi menopeli ostetaan
siten lakko poroille kostetaan

irtosi lainaa halvalla korolla
nyt on poro vainaa, Pukilla Corolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on makeen hyvä riemuisasti ääneen nauroin
olet keksinyt runon mainion

Siis tää oli aivan huippu!! Kiitos hymystä!

hahahha

ehkä paras jouluruno ikinä!
mahtava

Juu ei mitään lasten kamaa.. Mut kyl tää hykertelee laittaa..

 

Käyttäjän kaikki runot