seppälän selvä

Runoilija Luostarin-ruhtinas

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puun neulaset pistää kun kosken nokkoseen.
Lantin kerään maasta, äiti keittiössä häärää.
Pistän puupalikalla kekkoseen (sen päähän=selvennys)
Lokki nokkii nokea

Selite: 
*HeH* katsokaas vain miten aina eri rivi alkaa!!! Vuoronperään P L P L
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot