läävä

Runoilija Luostarin-ruhtinas

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katon harja vai hiusharja
älä aina naljaile
padassa soi musiikki
radiossa lihaliemi
nyt meni kyllä väärinpäin nämä kaksi asiaa
kurkkaanpa oikeinkirjoitus rasiaan
ahaa! nyt oivalsin
näinhän se meneekin (tatti)
elikkäs tarinapaatti
tomaatti vai oikea lanttu
se on selvää, ei se kimalainen sisältä kaunis ole

Selite: 
ellei ole kultainen sydän yleensä kyllä piki musta kun minua aina pistää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot