Vastakohtien törmäysvaara

Runoilija Luostarin-ruhtinas

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kurkistin sinne sisään
haisevaan ja löyhkäävään lääjään
ei siellä näkynyt kuin pimiää
ja vihreää savua
oliko kenties hajua
kaunistetaan tätä hieman
helmi kiiltävä se punainen
rubiinin kimmeltävä

Joutsen
rakki

Selite: 
Kaksi vastakohtaa kohtaavat - ruma ja kaunis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot