Tamppaus

Runoilija Luostarin-ruhtinas

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään on vuorossa mattojen tamppaus
ja isän pitää hoitaa auton tankkaus
Sellaista se on välillä
ei pidä sanoa vain "hällä väliä"
kun kerrassaan teroitin vihertää
ja luuvitosta saat maistaa

Selite: 
Humppa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot