KoljaTTi

Runoilija Luostarin-ruhtinas

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt kun kerran on kesä
mikset menisi haukkaamaan happisuulaketta
oh, excuse me
kysyy turisti se kartan lomasta

minä sille kerron että
haluatteko tekin kuulla

jännitys tiivistyyy

(saisinko rumpujen pärinää?)

ryryyytytyy

Letku

Selite: 
pitkäkyntisten jälkeä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot