Rikkinäinen

Runoilija ruki-chan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä rikoit minut.
Mursit sydämeni ja samalla
hajotit elämäni.
Kaiken, minkä päälle olin
elämäni rakentanut,
mureni pieniksi palasiksi.
Lupasin jopa kuolla puolestasi
ja sinä tapoit minut.
En voi enää jatkaa.
Kukaan ei voi koskaan enää korjata minun
särkynyttä sydäntäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin nätti ja kaunis runo. Pidin tästä kovasti.

Hyvin nätti ja kaunis runo. Pidin tästä kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot