Kukkani

Runoilija ruki-chan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kannan sylissäni sinua kukkani, särkynyt ja hauras enkelinkopioni, rakkaani.

Kiedon sinut syliini, enkä koskaan päästä irti. Kaikki saavat yrittää, mutta kukaan ei tule koskaan väliimme.

Me olemme aina yhdessä.
Vaikka mitä tapahtuisi.

Kukaan ei vei rakkauttasi minulta.
Eikä minun rakkauttani sinulta.

Sillä sinä olet minä ja minä olen sinä.
Me.
Me olemme yhtä.

Nyt, aina ja ikuisesti, oma kaunis rakkaimpani.

Koskaan en luotani päästä sua lähtemään.
Aina olen kanssasi.

Kuolemankin jälkeen vielä kanssasi kuljen vierelläsi. Ja sinua syleilen, suojellen maailman pahuudelta. Kirkas, puhdas, rakkaani.

Ainoani.

Selite: 
ihan randomilla keksin tässä keskellä yötä :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot