Why don't you touch my heart

Runoilija ruki-chan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin...
Miksi et kosketa sydäntäni?
Mikä on se syy,
jonka varjolla jätät minut huomiotta?

Haluaisin,
että huomaat minut.
Mutta sinä et välitä...
Et huomaa ainuttakaan katsetta,
etkä kosketusta,
jotka sinulle suon.

Et kuule sanojani,
jotka sinulle sanon.
Etkä voi tietää ajatuksiani,
jotka sinua huutavat.

Tarvitsen sinut.
Mutta sinä et tarvitse minua,
koska sinulla on jo hänet.

Kunpa minä voisin olla hän...
Saisin olla syleilyssäsi
ja kuunnella kauniita sanojasi,
jotka kuiskaisit korvaani.

Toivon,
että niin tulee vielä olemaan.

Se olen minä,
eikä hän.

Selite: 
hmmmmmmh... angsti päivä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot