Nimetön

Runoilija ruki-chan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi,
Miksi näin piti käydä.
Olisin niin halunnut
tuntea ihosi omaani vasten.
Edes kerran..
Haluan kuolla,
mutta en voi.
Ajattelen sinua
ja elän elämääni.
Vaikka en koskaan sinua lähelleni saisikaan..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

itseasiassa kauniimmin sanottuna sitä katsetta.... =D

itseasiassa kauniimmin sanottuna sitä katsetta.... =D

 

Käyttäjän kaikki runot